Добро пожаловать, Гость
Логин: Пароль: Секретный ключ Запомнить меня
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть вас много!

ТЕМА: «Велика Родина» — ми потурбуємося про вашу старіс

«Велика Родина» — ми потурбуємося про вашу старіс 6 мес. 2 нед. назад #496836

• aftopbiz
  • aftopbiz аватар
  • Живу я здесь

Глибока старість в колі близьких — про це мріє і до цього прагне кожна адекватна людина. Витративши багато років на виховання дітей, на роботу є бажання турботи та уваги з боку близьких. Але трапляється так, що навколо нікого немає, а сили зникають. Острівцем домашнього затишку, турботи за кожною літньою людиною станемо ми — працівники нашого пансіонату.

Добре розуміючи всі проблеми та цілу низку труднощів з якими стикаються люди похилого віку, ключовим завданням нашого колективу є забезпечення найкращих умов проживання. Кожен з пацієнтів відчує себе в колі нашої дружньої родини та зміцниться духом.

Можливості пансіонату

У нашому пансіонаті «Велика Родина» проживання відбувається в номерах, в яких є все необхідне для відтворення приємного та домашнього затишку.

Крім цього, кожний, хто стане членом нашого дружнього колективу, завжди буде мати повний доступ до:
• якісного харчування: з урахуванням здоров'я більшості людей поважного віку, шеф-кухарі готують корисні страви, обов’язково враховуючи звички та уподобання пацієнтів. Також пропонуються дієтичні страви.
• постійний медичний нагляд: поважний вік пацієнтів пансіонату завжди вимагає системного та уважного підходу медичних працівників. У нашому пансіонаті гарантується суцільний контроль за станом здоров'я всіх наших пацієнтів. В пансіонаті налагоджено постійний догляд за людьми з інвалідністю, а також з тими, хто нездатний самостійно пересуватися. Життя — це найцінніше, що є у кожної людини, тому наші робітники віддаються догляду за онкохворими, людьми з деменцією та багато ще якими дуже неприємними «супутниками» людей з поважним віком.
• відпочинок: крім постійного обслуговування та якісного догляду в пансіонаті запровадиться активне дозвілля та відпочинок, бо для гарного здоров'я та самопочуття необхідно досить багато рухатися. Готуються та відбуваються екскурсії, збираються та проводяться пізнавальні гуртки, а також спортивні змагання — все для якомога більш тривалого життєвого періоду всіх наших пацієнтів.
• атмосфера соціуму: кожна людина — це, перш за все, соціальна суспільна істота. Саме тому спілкування, взаємодія з іншими людьми вкрай необхідні для повноцінного самовідчуття. Всі ті, хто буде жити в нашому пансіонаті, обов'язково зустріне дуже цікавих людей, з’являться нові друзі.

Пансіонат для людей похилого віку «Велика Родина» — центр постійно уваги та глибокої турботи

В разі, якщо виникла необхідність у поселенні в одному з наших закладів, якщо ви зайнята людина, але бажаєте затишку й уваги своїм батькам, то запрошуємо до нас в пансіонат для людей похилого віку «Велика родина». Якщо вашою метою є будинок для літніх людей то переходьте за посиланням, та ознайомлюйтеся з пропонованими умовами та можливостями. Телефонуйте, менеджер пансіонату вийде на зв’язок з вами, підкаже, які необхідно мати документи, та роз'яснить всі аспекти поселення.

Для прийняття оптимального рішення кожен охочий має можливість відвідати один з наших закладів та переконатися, які умови підготовлені працівниками пансіонату. Персонально ви або ваші батьки, оселившись у пансіонаті «Велика Родина», відчують спокійну й чарівну атмосферу та оцінять професіоналізм персоналу. Вас ніхто не облишить, а оточить людською турботою. Чудова природа, ввічливий персонал, обов’язковий відпочинок та постійний контроль за станом здоров’я в стінах пансіонату продовжать ваше життя ще не на один рік!
Администратор запретил публиковать записи гостям.
Время создания страницы: 0.163 секунд